Ungár Péter feljelentést tett a botrányos kegyelemben részesített K. Endre ügyében

Megosztás

Újabb botrányos fordulatot vett a pedofil bűncselekmény kapcsán elítélt, majd később köztársasági elnöki kegyelmet kapó, K. Endre ügye. Az eset kapcsán Ungár Péter feljelentést tesz – erről Facebook oldalán számolt be a politikus.

Az RTL Házon Kívül című műsorában mutatták be, hogy az elnöki kegyelmet kapó egykori igazgató helyettes ismét korábbi tanúkat próbál rávenni arra, hogy megváltoztassák vallomásukat. Az eset részleteiről a 444.hu számolt be.

“A tegnapi nap folyamán az RTL rejtett kamerás felvételeket hozott nyilvánosságra, amin K. Endre újabb hamis nyilatkozatra próbálja rávenni a bicskei gyermekotthon egyik áldozatát” – kezdte bejegyzését Ungár.

Az LMP társelnökének véleménye szerint az ügy újabb és újabb kérdéseket vet fel, ezért pontot kell tenni a végére és meg kell válaszolni a felmerülő kérdéseket. “Éppen ezért feljelentést tettem, valamint írásbeli kérdéssel fordultam Polt Péter legfőbb ügyészhez, amit alább olvashatnak” – tájékoztatott posztjában. 

A teljes bejegyzést itt tekinthetik meg.

Ungár Péter reggel az ATV Start vendége volt, ahol szintén erről az ügyről, valamint a feljelentésről beszélt hosszabban. A teljes beszélgetést itt nézhetik meg:

Kapcsolódó cikkek